Ons verhaal
Mediterraans genieten met Salakis
Geniet van Griekse kaas zoals het bedoeld is. Gemaakt onder de Griekse zon. Van verse schapen- en geitenmelk, afkomstig van Griekse boerderijen op het vasteland en op Lesbos. Proef de smaak van echt Grieks.
Griekse gastronomie
Salakis is 100% Grieks*. Bereid in Volos, de gastronomische havenstad van Griekenland. Met melk van schapen en geiten die grazen op het Griekse vasteland, Thessalië, Macedonië en Lesbos. Daarom draagt Salakis de beschermde oorsprongsbenaming (BOB) en weet jij dat je van authentiek Grieks geniet.
*met uitzondering van Salakis Halloumi die is gemaakt in Cyprus.
Traditioneel recept
De mediterraanse keuken is wereldberoemd om zijn eenvoud, smaak en verse ingrediënten. Salakis brengt de smaken van het Zuiden naar jouw bord met onder meer feta, geitenkaas en tzatziki. Gemaakt volgens traditioneel recept met alleen maar pure, Griekse ingrediënten.
Smakelijk Salakis
Hoe ga jij genieten? Met Salakis maak je de lekkerste gerechten, zowel koude als warme. Van een zomerse salade of borrelplank tot een smakelijke quiche of ovenschotel. Wat dacht je bijvoorbeeld van Spanakopita met spinazie en feta? Bekijk onze recepten met Salakis. Eet smakelijk!
Ontdek nu ons Griekse assortiment!
Waan je meteen in Griekenland met de producten van Salakis.
Ontdek alle producten